AANBOD

 

Persoonlijke verhalen van mensen boeien me onbegrensd, ik hou ervan om te luisteren en je zo goed mogelijk te begeleiden in je traject naar het zoeken van zingeving.  Als coach wil ik, samen met jou, je unieke zelf verkennen door een antwoord te vinden op een aantal belangrijke vragen, zo kan je meer in jouw eigen kracht komen te staan.

Ik volgde en organiseerde verschillende opleidingen en events omtrent loopbaancoaching, stress, burn-out, werkbaar werk en gezondheidsbeleid.  Ik begeleide organisaties bij de implementatie van loopbaanbeleid, talent management en algemene veranderingstrajecten en coachte medewerkers in hun loopbaan en begeleide hen bij re-integratie na een burn-out.  

Mijn aanpak is gekenmerkt door mensgerichtheid, oplossingsgerichtheid en maatwerk. Graag zet ik mijn kennis en expertise als coach en consultant in om u te begeleiden.

VOOR PARTICULIEREN

VOOR BEDRIJVEN

OPLEIDINGEN 

Alle opleidingen gaan door in kleine groepjes, max. 5 a 6 personen. Voor alle opleidingen kan je met de KMO portefeuille genieten van een korting tot 30%. Bovendien krijg je bij een 2de opleiding, nog eens 10% korting.