MEERWAARDE VAN COACHING

Coaching heeft een positief effect op je welbevinden. Investeren in coaching is investeren in jezelf. Het maakt je capaciteiten zichtbaar en levert veel op, zowel op korte als op lange termijn. Een coachingstraject kan duur lijken, maar betaalt zichzelf snel terug. Je werkt aan je eigen ontwikkeling, je vergroot je zelfkennis, je veerkracht en weerbaarheid zowel in je privéleven als op het werk en in de maatschappij. 

Coaching verhoogt je zelfredzaamheid: coaching biedt je tools zodat je van daaruit ZELF tot nieuwe keuzes kan komen.

Coaching is toekomstgericht. Door het stellen van de juiste vragen wordt duidelijk welk gedrag en/of welke skills je in de toekomst zou kunnen ontwikkelen. 

Coaching helpt je doelen sneller te bereiken. Als coach kan ik je helpen je doelen te bereiken. Je kan bij mij terecht met een concreet probleem, maar ook met een wens. Ik stel je de juiste vragen zodat je weet wat je ‘echt’ wil bereiken. Coaching helpt je in korte tijd tot nieuwe inzichten te komen, om zo je doelen sneller te verwezenlijken.

 

Coaching helpt je blinde vlekken zichtbaar te maken door het voorhouden van een spiegel. Zo leer je je eigen patronen kennen.