TEAM

WEST-VLAANDEREN:

Regio Brugge: Inge Lasat 

 Ik ben Inge, prille veertiger en blind sinds mijn geboorte. Genieten van het leven staat bij mij centraal. Meer welzijn de wereld in helpen, is wat mijn hart werkelijk wil. Graag zet ik dan ook mijn talenten in om dit te bereiken. Namelijk: jou professioneel coachen. 

In dialoog en ook op ons gevoel, gaan we doelgericht aan de slag met jouw loopbaanvragen. Samen kiezen we eveneens inspirerende oefeningen en kaders die jou dichter brengen bij wie je echt bent. We kijken naar wat je typeert en wat je werkelijk wil veranderen of behouden in jouw loopbaan. Waar heb je echt deugd van? 

Ik voel me een echte welzijnswerker met veel empathie en een gezonde dosis rust en humor. Betrokken aanwezig zijn en oprecht luisteren naar jou, is mijn natuurlijke stijl. Dit alles in een klimaat van veiligheid en ontspanning. Mijn ruime tien jaar ervaring als coach bij onder andere het ondersteunen van mensen in hun loopbaan, zorgen er voor dat ik gedegen werk alsook durf luisteren naar mijn intuïtie en in mijn kracht sta. 

In een rustig straatje binnen het mooie centrum van Brugge, ben je van harte welkom bij mijn praktijk ‘Op Adem’ voor een inspirerende loopbaanbegeleiding.

Contact: E-mail: kom@opadem.be – GSM: 0470/71 59 96 

Referenties Inge

OOST-VLAANDEREN:

Regio Aalst: Nathalie Verhoeven 

Ik behaalde mijn bachelor communicatiemanagement en werkte vervolgens 15 jaar voor verschillende multinationals.

In 2014 besliste ik het roer radicaal om te gooien en volgde verschillende opleidingen om een nieuwe weg als zelfstandig coach en yoga docente in te slaan.

Mijn missie en tevens ook mijn passie is om mensen bewuster te laten worden en opnieuw dichter bij zichzelf te brengen.

Ik help jou graag ontdekken wie je diep vanbinnen werkelijk bent en wat jouw kracht is.
Samen jouw talenten en competenties (her)ontdekken zodat je jezelf beter leert kennen.
Samen op zoek gaan naar jouw authenticiteit, waarden en normen om jou op die manier in staat te stellen de job te vinden die bij jou past. Een job waarin je jouw volledige potentieel kan aanspreken en jou energie geeft, iedere dag opnieuw. Als loopbaancoach luister ik naar jouw verhaal en pijnpunten en help ik jou een positieve wending te geven aan jouw professionele leven.                  Het welzijn van mijn klanten staat voor mij centraal! In mijn praktijk ‘Arthayoga’ mag je eerlijke, open en respectvolle communicatie verwachten. Confrontaties met jezelf ga ik niet uit de weg omdat ze vaak leiden tot diepere inzichten in jezelf. Voel je jou aangesproken door mijn verhaal of aanpak en wil je samen op ontdekking gaan dan begeleid ik jou graag op jouw nieuwe pad.

Opleidingen:                                                                                                                                  Neuro Linguistic Programmeren – Dr. Luc Swinnen – 2014;                                  Yoga Teacher Trainings – 2014 – 2021                                                    Loopbaancoaching – Mariken De Ruyck – 2021

Contact: E-mail: Nathalie@arthayoga.be – GSM 0476/30 31 25

Referenties Nathalie

Regio Aalter: Carolyne Eliaerts

 Mijn manier van coachen is zoals ik zelf ben: warm, to the point, no nonsense en met een vleugje humor.

Zet samen met mij de stap naar een job die je energie geeft, waarin je talenten tot hun recht kunnen komen en waar je met plezier naartoe gaat. We gaan samen op zoek naar jouw antwoorden en maken een actieplan voor je doel. Je kan groeien in je huidige job, van job veranderen of zelfs beslissen je eigen zaak te starten. Je hebt veel meer vrijheid dan je denkt.

Loopbaan:                                                                                                                                             2010-2020 Preventieadviseur en kwaliteitscoördinator in bouwbedrijven. 2018-2019 Opleiding coachen met paarden – Hogeschool Vives. In 2020: Opleiding NLP + Opleiding Stress en burn-out coach Yourcoach Gent. En overstap naar zelfstandig ondernemer : eigen praktijk: VolEnergie: stress & burn-out coach + consultant. In 2021 Workshops Mastering Wellbeing – Kivik Aalst & Loopbaancoach bij loopbaancentrum Mariken De Ruyck

Contact: E-mail: info@volenergie.be – GSM:0471/70 70 78

Referenties Carolyn

Regio Geraardsbergen: Evi Plasschaert 

Na mijn bachelor onderwijs volgde ik een vierjarige opleiding tot Gestalttherapeute. Ik volgde verschillende opleidingen: integratieve kindertherapie, psychopathologie, lichaam als leidraad, contextuele therapie, loopbaanbegeleiding e.d.

Ik vind het zelf ook heel belangrijk om je goed te voelen op je werk. Werken neemt een groot deel van je leven in beslag. Als loopbaanbegeleidster ga ik vanuit een open en onbevangen houding in verbinding met jou. Mijn engagement naar jou is het samen zoeken en vinden van een manier om sterker en positiever in je job te staan. Dat doe ik door je te helpen bij jezelf te komen en je te helpen voelen wat je echt wil creëren in je leven.

Mijn werkervaring: sinds 2012 ben ik actief in mijn privépraktijk ‘De Ontwarring’ als psychotherapeute. Voorheen werkte ik 10 jaar in het methode-onderwijs. Verder heb ik ervaring in thuisbegeleiding van mensen met een beperking en psychiatrische kwetsbaarheid.

Contact: evi_plasschaert@skynet.be – GSM:  0499/15 98 17