REFERENTIES OPLEIDINGEN

‘’Vorige maand volgde ik de opleiding tot loopbaancoach bij Mariken De Ruyck.
Het was een heel boeiend en leerrijk traject dat perfect begeleid werd door Mariken zelf. Een heel persoonlijke aanpak met veel eyeopeners.
De naturel waarmee Mariken de cursus geeft is top en maakt de opleiding nog interessanter. Niet enkel theorie kwam aan bod maar er werd ook tijd vrijgemaakt voor het inoefenen van cases wat maakt dat je zelf ook tot inzichten komt en dat is binnen het doorlopen van dit traject heel leerrijk.
Ik heb enorm van deze opleiding genoten en kan hiermee verder aan de slag.
Ik kan het iedereen aanraden.’’ (Veerle Walravens)

Mariken is een professionele trainster en deelt tijdens de opleiding haar jarenlange ervaring. Haar aanpak is praktisch en oplossingsgericht. Je hebt direct een aantal handvaten waarmee je aan de slag kan.  Bovendien is de balans tussen theorie en oefeningen mooi in evenwicht. Het inoefenen aan de hand van cases trok me uit mijn comfortzone, maar heb ik zeker als een meerwaarde ervaren. Ik kon de aangeleerde tools, methodieken en technieken gedurende de opleiding voldoende inoefenen, zodat ik me volledig klaar voelde om mijn klanten professioneel te begeleiden. Het mooie is bovendien dat er plaats is voor authenticiteit en dat je je eigen stijl mag en kan ontwikkelen. (Carolyn Eliaerts)

Ik heb de opleiding ervaren als erg persoonlijk, aangepast aan de noden en wensen van de deelnemers, flexibel en inhoudelijk sterk!
Mariken heeft veel ervaring als coach en kan erg goed inspelen op eender welke situatie/case/vraag.
Dankzij de leermethode die Mariken hanteert, heb ik het gevoel veel bijgeleerd te hebben vanuit mezelf.
Kortom, het waren 5 boeiende dagen, in een rustige omgeving, onder begeleiding van een ervaren coach! (Leen Velghe)

De hands-on aanpak van de opleiding bleek voor mij een grote plus te zijn. Ik ontdekte bij mezelf waar er ruimte was voor verbetering en kon dankzij de feedback van de andere coaches (na de rollenspelen/cases), heel wat inzichten mee naar huis nemen. (Nathalie Verhoeven).

Ik wilde me graag verdiepen in loopbaancoaching en koos ervoor mijn opleiding bij Mariken te volgen, omdat haar manier van werken, mensgericht en niet commercieel is; alsook de info op haar website  spraken me enorm aan.
Mariken hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak wat je ook voelt tijdens de opleiding, wat ik zelf erg apprecieer.
Ik wil Mariken daarom erg bedanken voor de leerrijke persoonlijke opleiding. (Daisy Pelssers)