Referenties Carolyn

Carolyn stelt open vragen en geeft mij de tijd en ruimte om na te denken en te praten. Ze stelt je op je gemak en dit zorgt voor een veilig gevoel. Door de juiste vragen te stellen gaat ze meer in op de diepte van het probleem. Zo ben ik tot bepaalde inzichten gekomen die ik nog niet had en weet ik nu waar nog aan gewerkt moet worden. Carolyn deed mij nadenken over welke kleine stapjes ik zou kunnen nemen. (J.S.)

Carolyn luistert goed en helpt je de negatieve spiraal te doorbreken zodat je je leven een nieuwe wending kan geven. Ik hou van de directe aanpak. Het gaat niet enkel om inzichten verkrijgen, er is ook een plan van aanpak om je leven weer op de rails te krijgen. (H.B.)

Carolyn heeft samen met mij eerst gekeken naar de essentie van wie ik ben. Dat was zeer confronterend, maar vooral een eye-opener. Uit de oefeningen zijn leidraden en handvaten gekomen. Door daar heel bewust over na te denken, begin ik dit nu met heel kleine babypasjes ook toe te passen. Terwijl ik anders alles opkrop en de ander onmogelijk kan weten wat ik voel of denk, is het soms eventjes door de zure appel bijten, maar nu ontstaat er een dialoog. Dat doet deugd, en het brengt gaandeweg eindelijk ook een beetje rust. Dank je hiervoor Carolyn, ik kijk uit naar onze volgende sessie 🙂 (I.L.)