Inge Lasat

Ik ben Inge, prille veertiger en blind sinds mijn geboorte. Genieten van het leven staat bij mij centraal. Meer welzijn de wereld in helpen, is wat mijn hart werkelijk wil. Graag zet ik dan ook mijn talenten in om dit te bereiken. Namelijk: jou professioneel coachen. 

In dialoog en ook op ons gevoel, gaan we doelgericht aan de slag met jouw loopbaanvragen. Samen kiezen we eveneens inspirerende oefeningen en kaders die jou dichter brengen bij wie je echt bent. We kijken naar wat je typeert en wat je werkelijk wil veranderen of behouden in jouw loopbaan. Waar heb je echt deugd van? 

Ik voel me een echte welzijnswerker met veel empathie en een gezonde dosis rust en humor. Betrokken aanwezig zijn en oprecht luisteren naar jou, is mijn natuurlijke stijl. Dit alles in een klimaat van veiligheid en ontspanning. Mijn ruime tien jaar ervaring als coach bij onder andere het ondersteunen van mensen in hun loopbaan, zorgen er voor dat ik gedegen werk alsook durf luisteren naar mijn intuïtie en in mijn kracht sta. 

In een rustig straatje binnen het mooie centrum van Brugge, ben je van harte welkom voor een inspirerende loopbaanbegeleiding.